Home Nieuws Cocu en Vitesse zetten in op komst ‘één van de grotere talenten’...

Cocu en Vitesse zetten in op komst ‘één van de grotere talenten’ en aanvoerder Jong PSV

2632
0

Vitesse-trainer Phillip Cocu wil met Vitesse toeslaan bij PSV. De club aast op de handtekening van Mathijs Tielemans.

De status van Tielemans is bijzonder te noemen. De middenvelder is aanvoerder van Jong PSV maar geniet tegelijkertijd een transfervrije status deze zomer. Als opleidingsclub ziet PSV dus hoogstwaarschijnlijk één van de grotere talenten zomaar gratis de deur uitlopen.

Heeft dit van doen met het feit dat de club een half jaar lang zonder technisch directeur gezeten heeft?

Zoals gezegd was Tielemans afgelopen seizoen de aanvoerder van Jong PSV, terwijl hij ook al een aantal keer op de bank zat bij het eerste elftal. De potentie is daar maar PSV moet toch vrezen voor zijn vertrek, omdat Vitesse concreet is voor Tielemans.

Trainer Phillip Cocu geeft hoog op van de middenvelder. De complete technische staf van de club uit Arnhem is gecharmeerd van de controleur en dus zet de club uit het GelreDome in op het snel afronden van zijn komst. Vitesse hoopt Tielemans zelfs snel te kunnen presenteren als nieuwe aanwinst voor het volgende seizoen.

Wat beweegt Tielemans te vertrekken bij de club waar hij zijn opleiding genoot? PSV heeft de 21-jarige Veldhovenaar een aanbieding gedaan om het aflopende contract te verlengen, maar daar lijkt Tielemans niet op in te gaan. Tielemans zet komend seizoen in op zo veel mogelijk speeltijd, terwijl PSV op het middenveld al beschikt over Joey Veerman.

Naast Vitesse zijn er nog meer clubs uit binnen- en buitenland die Mathijs Tielemans willen overnemen van PSV. De middenvelder is inmiddels een gewilde speler geworden. Een transfer naar Arnhem lijkt echter in de maak te zijn, verwacht het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelEuropese clubs richten vizier op toptalent Isaac Babadi, PSV dient alert te zijn met contractverlenging
Volgend artikelAugsburg niet bereidwillig en verlangt fors doorverkooppercentage van PSV, dat wil doorpakken voor Pepi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in