Home Nieuws Cocu blijft Maher vertrouwen geven

Cocu blijft Maher vertrouwen geven

9
0

Hoewel zijn situatie redelijk uitzichtloos is, weigert Cocu om Maher af te vallen. “Marco Van Ginkel drijft hem echter zeker niet naar de tribune”, verzekert Phillip Cocu.

Maher is bij PSV duidelijk op weg naar de zogenaamde uitgang en veel fans zien dit nog liever vandaag dan morgen gebeuren. In De Telegraaf zegt Cocu als een gentlemen dat Maher zijn kwaliteiten heeft en dat hij dat ook al heeft aangetoond. “Ze zijn anders van aard dan Van Ginkel en Stijn Schaars en Jorrit Hendrix, maar iedereen zal even hard moeten werken voor speeltijd. “Dat is bijvoorbeeld ook voorin zo. Met die concurrentie moet je als prof goed omgaan”, aldus Cocu.

“Ik denk niet dat iemand de handdoek moet gooien. Ik heb ook zeker niet aangegeven, dat zijn situatie uitzichtloos is”, benadrukt Cocu. Mahers zaakwaarnemer Sigi Lens zei deze week al dat de 22-jarige middenvelder niet bang is dat zijn tijd erop zit. “Ik lees en hoor overal dat Van Ginkel de plek van Adam gaat overnemen, maar is dat wel zo? Het zijn twee andere type spelers”, sprak Lens.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here