Home Nieuws Cocu benadrukt belang van wedstrijd tegen NEC

Cocu benadrukt belang van wedstrijd tegen NEC

11
0

PSV dient zich volledig te richten op de wedstrijd tegen NEC, is de eis van Philip Cocu, die maar wat blij is met de terugkeer met Locadia.

“Pas als we die goed afsluiten, mogen we ons op Feyenoord focussen”, zegt Cocu vrijdag op de website van PSV. “We moeten voorkomen al met Feyenoord bezig zijn. Dat kunnen we ons simpelweg niet veroorloven. Als we tegen NEC geen resultaat halen, reizen we in een heel ander gevoel naar Rotterdam. In de winterstop hebben we iets achter ons gelaten. Een gevoel dat door de mindere resultaten in de groep was geslopen. Door de goede resultaten is er meer frisheid, maken we meer goals en daardoor groeit het vertrouwen bij de spelers.”

Voor Jürgen Locadia komt het duel met NEC nog te vroeg, maar de aanvaller staat wel voor zijn rentree. Locadia gaat maandag in de Jupiler League-wedstrijd van Jong PSV tegen NAC Breda voor het eerst in vijf maanden minuten maken. Cocu: “Hij maakt een goede, fitte indruk. Hij oogt gretig. Er ligt een goede basis om wedstrijdminuten te maken.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here