Home Nieuws Cocu: ‘Als team willen we Lozano helpen topscorer te worden’

Cocu: ‘Als team willen we Lozano helpen topscorer te worden’

20
0

PSV heeft het team uitstapje naar Barcelona achter de rug en dient zich nu op te maken voor de laatste wedstrijd tegen FC Groningen.

“Dat hadden de jongens verdiend”, zegt Phillip Cocu. “Het was tijd voor andere dingen en omdat we iedereen mee wilden nemen op deze reis, hebben we ervoor gekozen tussen het de duels met ADO Den Haag en FC Groningen weg te gaan”, legt Cocu uit op de website van PSV. “Een aantal jongens krijgen zondag na de wedstrijd direct vrij omdat ze zich op andere zaken moeten voorbereiden.”

Het enige wat zondag tegen Groningen op het spel staat is de topscorerstitel van Hirving Lozano. De Mexicaan viel vorige week tegen ADO Den Haag geblesseerd uit, maar is tegen Groningen gewoon inzetbaar. “Hij trainde vrijdagochtend gewoon met de groep mee. Uiteindelijk moet hij het natuurlijk zelf doen, maar we zijn nu in een situatie beland dat we hem wat meer ruimte kunnen geven. Mochten we hem als team kunnen helpen in zijn doel, zullen we dat niet nalaten.” De Mexicaan maakte tot nu toe zeventien doelpunten, eentje minder dan Alireza Jahanbakhsh. De Iraniër voert momenteel de topscorerslijst aan.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here