Home Nieuws Cocu: ‘Alle vertrouwen in Derrick Luckassen’

Cocu: ‘Alle vertrouwen in Derrick Luckassen’

30
40

Derrick Luckassen was vrijdagmiddag onderwerp van gesprek op de Herdgang. Cocu blikte vooruit op de kraker in Alkmaar.

“De afgelopen seizoenen hebben we goede resultaten behaald tegen AZ, maar dat geeft nooit garanties dat het de volgende wedstrijd weer goed gaat”, zegt Cocu op de persconferentie in aanloop naar het duel met de club uit Alkmaar. “Het is een ploeg die veel kwaliteiten heeft, maar het is ook een ploeg waar je ruimte tegen krijgt om te spelen.”

“Ik had wel verwacht dat hij even nodig zou hebben om zich hier aan te passen”, zegt trainer Phillip Cocu. “Hij heeft lang bij AZ gespeeld, waar alles vertrouwd was. Het is dan een hele stap naar PSV en een nieuwe omgeving. Dat heeft wel even invloed, het heeft ook tijd nodig.”

“Op een gegeven moment heeft hij een hele sterke periode gehad. Hij maakte een goede indruk op trainingen en tijdens invalbeurten. Maar hij heeft hier natuurlijk ook te maken met de nodige concurrentie. Dat heeft ervoor gezorgd dat hij wat minder heeft gespeeld dan gehoopt.”

Luckassen begon met drie basisplaatsen. Dit kalenderjaar stond hij echter maar één keer in de startopstelling. Dat was tijdens de 5-0 nederlaag tegen Willem II, de verdediger annex middenvelder werd toen met rood van het veld gestuurd.


Facebook Comments

40 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here