Home Nieuws Cocu: ‘Aan de bal moet het beter om van Excelsior te winnen’

Cocu: ‘Aan de bal moet het beter om van Excelsior te winnen’

35
0

“Aan de bal moet het beter om van Excelsior te winnen”, is de conclusie van de persconferentie voorafgaand aan Excelsior – PSV. De hoofdcoach van PSV zag PSV in Zwolle duidelijk tekort.

“Excelsior heeft een aantal spelers die in de tegenaanval ontzettend gevaarlijk kunnen zijn. Zij zullen het speelveld compact proberen te maken. Voor ons is het een kans te bewijzen dat we ons ook daar tegen kunnen wapenen.”

Cocu blijft waken voor te veel opportunisme en optimisme. Hij wijst daarbij nadrukkelijk op het veldspel tegen PEC Zwolle. “Er kan altijd iets misgaan en juist daarop moeten wel heel scherp zijn. Daarnaast moeten we beseffen we dat we tegen PEC Zwolle een heel matige wedstrijd hebben gespeeld. De beleving en strijd was goed, maar aan de bal moet het beter om van Excelsior te winnen.”

PSV kan zondag weer beschikken over Santiago Arias. De vleugelverdediger kampte de afgelopen weken met een lichte blessure, maar trainde deze week weer mee met de groep. Ook het herstel van Ramon Pascal Lundqvist vordert. “Hij zit dicht tegen zijn eerste wedstrijdminuten aan”, aldus Cocu. Luuk Koopmans mist het duel met Excelsior nog wel. De overige selectieleden zijn fit.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here