Home Nieuws Cocu: 2 zeges genoeg voor de titel

Cocu: 2 zeges genoeg voor de titel

12
0

Philip Cocu probeert zijn elftal in aanloop naar Cambuur en Zwolle ijzig kalm voor te bereiden. Het opkrikken van het doelsaldo heeft niet prioriteit nummer één voor de coach. Cocu blijft opvallend positief al is het besef er natuurlijk dat de coach ook niet anders kan. Cocu blikt vol clichés vooruit op PSV tegen Cambuur. 

“We zullen eerst moeten zorgen dat we de wedstrijd winnen. Niet al een stap verder zijn en denken: we gaan wel even acht, negen goals maken. Zo werkt het niet”, benadrukt Cocu op PSV.nl in zijn voorbeschouwing op het duel met Cambuur. “Het gaan om winnen. Het liefst met een score die zo hoog mogelijk uitvalt. Natuurlijk moeten we er alles aan doen om dichterbij te komen in doelsaldo en dat zullen we ook doen, maar de beslissing gaat dit weekend niet vallen.”

Cocu wil zoals gebruikelijk hekkensluiter Cambuur niet onderschatten en probeert het respectect te behouden. “Zij spelen voor hun laatste kans. Daarbij is er altijd het gevaar dat we te gehaast of te ongeduldig spelen. We hebben dit seizoen al heel veel goals gemaakt, dat moet ons vertrouwen geven het maximale resultaat te halen. We moeten na negentig minuten van het veld stappen met het gevoel dat er niet meer in zat. Cocu sluit af met een nietszeggende cliche. “Het voetbal loopt bijna nooit zoals verwacht. Ik heb nog steeds het gevoel dat we na nog twee zeges kampioen zijn.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here