Home Nieuws Philip Cocu lovend over Luuk de Jong

Philip Cocu lovend over Luuk de Jong

73
0

Philip Cocu is zeer te spreken over Luuk de Jong. Cocu vindt dat de Jong zich als een ware prof opstelt waar een ieder een voorbeeld aan kan nemen.

“Luuk gaat heel goed met deze situatie om. Natuurlijk is hij teleurgesteld dat hij niet begint, maar hij stelt zich altijd heel professioneel naar het team op. In dat opzicht is hij een voorbeeld voor anderen. Ook zeker voor een aantal jonge spelers, die er soms grote moeite mee hebben. Sommige spelers in onze selectie hebben al veel ervaring en spelen soms niet. Dat is moeilijk, maar ze laten zien hoe het moet. Bijvoorbeeld in de voorbereiding en tijdens de rust. Ze zijn enorm bij het team betrokken. Het was geen makkelijke keuze. Soms kiezen we ergens voor omdat we denken dat het de grootste kans op winst oplevert, maar dat wil niet altijd zeggen dat we over een individu niet tevreden zijn.”

De trainer was blij met de ontlading na de goal van de Jong en prijst de rol van de fans. “Een stukje extra ontlading hoorde erbij”, sprak Cocu. “Omdat je het hem gewoon gunt. En dat geldt ook voor de toeschouwers.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here