Home Nieuws Coach voor Jong PSV: Opvolger van Nistelrooij al in beeld bij PSV

Coach voor Jong PSV: Opvolger van Nistelrooij al in beeld bij PSV

723
0

Met de aanstelling van Ruud van Nistelrooij als nieuwe coach voor de eerste selectie, zal er ook een nieuwe coach voor Jong PSV moeten doorschuiven.

De Telegraaf meldt dat Adil Ramzi daar de aangewezen persoon voor zal zijn. Ramzi, die in mei zijn hoogste trainersdiploma hoopt te halen en dan bevoegd is om hoofdtrainer van Jong PSV te zijn, gaf een paar maanden geleden te kennen op eigen benen te willen staan. Die kans gaat Ramzi naar verwachting nu krijgen van de club.

De Telegraaf meldt dat PSV gelooft in de kwaliteiten van de oud-speler van de club. Nu van Nistelrooij zal doorschuiven lijkt Ramzi de aangewezen man het stokje over te nemen bij het elftal wat hij al goed kent. PSV ziet in hem de ideale opvolger, weet de Telegraaf te melden. Het is de bedoeling dat hij zich, samen met Hedwiges Maduro, gaat ontfermen over de talenten van de club.

Jong PSV krijgt een steeds belangrijke functie binnen de organisatie van PSV, meldt het dagblad. Daartoe wordt ook steeds meer geld vrijgemaakt. Onlangs maakte de club bekend dat er een bedrag van dertig miljoen euro beschikbaar is waarmee onder meer de komst van grote talenten gefinancierd kan worden. Precies zoals PSV deed met het aantrekken van Donyell Malen en Noni Madueke. Hedwiges Maduro staat momenteel ook in de belangstelling van andere clubs.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here