Home Nieuws Clubwatcher voorziet einde titelrace in december: ‘Het kan bij de winterstop beslist...

Clubwatcher voorziet einde titelrace in december: ‘Het kan bij de winterstop beslist zijn’

5704
0

PSV en Feyenoord zijn feitelijk al sinds speelronde één verwikkeld in een spannende titelrace maar de zeven punten verschil op de ranglijst verschaffen PSV het nodige comfort richting de serie belangrijke uitwedstrijden.

PSV speelt de komende twee maanden in Enschede, in Rotterdam en in Alkmaar. Na deze uitwedstrijden zal blijken hoe de verhoudingen in de Eredivisie en bovenaan de ranglijst er zullen gaan uit zien.
PSV-clubwather Marco Timmer denkt dat PSV het seizoen al vroegtijdig kan beslissen in decemer.

De journalist en PSV-watcher denkt namelijk dat, wanneer PSV de komende wedstrijden tegen PEC Zwolle (thuis), FC Twente (uit), Feyenoord (uit), sc Heerenveen (thuis) en AZ (uit) goed doorkomt, het in de winterstop al kampioen is. In een item van Voetbal International legt Timmer uit hoe hij naar het programma en de wedstrijden van PSV kijkt.

“Rollen ze die wedstrijden goed door, en nou ga ik iets geks zeggen, kan het bij de winterstop al beslist zijn”, vertelt Timmer in het video-item van Voetbal International. VI collega Stef de Bont haakt in: “Jij zegt nou eigenlijk dat als PSV die wedstrijden goed doorkomt, dat het eind december kampioen van Nederland is?”

En dus neemt Timmer opnieuw het woord om vervolgens de wedstrijd die PSV al van Feyenoord won te benoemen. “In de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord creëert PSV ook gewoon heel veel kansen. Ook tegen Twente gaan ze veel kansen krijgen. Dus als ze door die wedstrijden heen rollen, zie ik ze niet veel punten meer weggeven”, aldus Timmer tegen collega De Bont.

Tot op heden bleek het programma van PSV niet heel zwaar te zijn en dus kijken we allen uit naar de serie wedstrijden tegen FC Twente, Feyenoord en AZ. “Ook PSV zal dit seizoen wel een keer tegen een verrassende uitslag aanlopen, maar niet vaak. Mochten er een paar spelers bij PSV niet lekker in de wedstrijd zitten, net als tegen Ajax in de eerste helft, wisselt Peter Bosz een paar spelers en die draaien de wedstrijd om”, aldus Timmer.


Vorig artikelDe Telegraaf vreest voor Lens, de NOS ziet ‘waanzinnig veel geweld’ bij PSV
Volgend artikelVI redacteur lovend: ‘Hij heeft zo’n waanzinnige waarde voor PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in