Home Nieuws ‘Clubs lopen veel risico’s’

‘Clubs lopen veel risico’s’

21
0

Toon Gerbrands voorziet een steeds feller wordende discussie tussen de clubs en de nationale bonden opdoemen. De blessures rijzen de pan uit en Gerbrands voorziet problemen.

“In het gesprek dat wij met Bayern München hebben gehad, was ook de overvolle kalender onderwerp”, zegt Gerbrands tegen PSV TV. “Als grote club sta je spelers af, dat hoort ook zo en daar loop je een bepaald risico mee. Alleen je ziet nu wel dat het aantal blessures waarmee spelers terugkeren bij hun club toeneemt.”

“Het Nederlands elftal heeft er drie gehad in de oefenwedstrijd. Gisteren weer één of twee. Je zag zelfs Bart Ramselaar met een bloedneus even naar de kant gaan. Ik dacht: hopen dat die neus niet gebroken is. Dat kan ook nog gebeuren en zie je vaak met heel veel bloed. Ik denk dat dit de voorbode is van een grote discussie internationaal. Die heeft Rummenigge al aan geslingerd bij Bayern München. Hoe gaan we de kalender indelen zodat het voor iedereen op een goede manier naar buiten komt? Want als je alleen maar geblesseerde spelers terugkrijgt, gaat er een keer kritiek komen van de clubs.”

 


Vorig artikelWest Bromwich Albion in de markt voor Narsingh
Volgend artikel‘Max Verstappen is meer dan welkom’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in