Home Nieuws Clubman Mark van Bommel over een toekomst bij PSV: ‘Waarom niet?’

Clubman Mark van Bommel over een toekomst bij PSV: ‘Waarom niet?’

1212
0

Mark van Bommel is inmiddels begonnen aan zijn nieuwe baan als trainer van Wolfsburg.

Er wacht van Bommel een stevige klus in de Volkswagenstad want er dient immers meteen gepresteerd te worden. Wolfsburg wist zich als nummer vier rechtstreeks te plaatsen voor de Champions League. Van Bommel werd deze week groots gepresenteerd aan de Duitse en Nederlandse pers en natuurlijk ging het ook over PSV. De gesprekken met Wolfsburg brachten zijn periode in Eindhoven ook ter sprake en de Maasbrachter is dan wel vertrokken uit Eindhoven maar de band tussen van Bommel en PSV is zeker niet beschadigd. Mark van Bommel is en blijft een echte clubman.


Dus een terugkeer naar Eindhoven wordt dan ook niet uitgesloten door van Bommel. “Waarom niet?”, reageert Van Bommel in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Iedereen wordt wel een keer ontslagen. Soms voelt het onrechtvaardig of oneerlijk en dan nog moet je dingen kunnen accepteren.”

“Bij PSV kende ik de club eigenlijk té goed, tot aan de kleur van de steentjes op het toilet toe. Dat kan weleens een nadeel zijn, omdat je altijd dingen wilt verbeteren”, vindt Van Bommel. “Nee, ik ben niet te vroeg of op een verkeerd moment ingestapt. Ook hier in Wolfsburg niet. Moet ik dan nee zeggen omdat de club de Champions League ingaat nadat ze het vorig jaar goed gedaan hebben?”

Zijn gevoel bij PSV ‘is goed gebleven’, aldus Van Bommel. “Uiteindelijk waren de resultaten niet goed en daarbij zijn dingen goed gegaan en minder goed. Voor mij was het contact met de spelers prima en ik had het gevoel dat ze in het veld konden overbrengen wat we hadden afgesproken. Een aantal van hen spreek ik nog steeds.”


Facebook Comments Box