Home Nieuws Clubloze en geblesseerde Ryan Thomas: ‘Heel netjes van Van Nistelrooij’

Clubloze en geblesseerde Ryan Thomas: ‘Heel netjes van Van Nistelrooij’

4459
0

PSV heeft dit jaar voor 1 april na vier jaar afscheid genomen van Ryan Thomas.

Thomas kende niet de beste fase van zijn carrière in Eindhoven. Met name blessureleed gooide veelal roet in het eten bij Thomas, die echter vol vertrouwen blijft over het vervolg van zijn carrière. De middenvelder snapt de beslissing van PSV, zijn contract niet te verlengen. De vele blessures zorgden nu eenmaal voor twijfels en daar heeft de Nieuw-Zeelander begrip voor. Hem wacht weer opnieuw een maandenlang herstel na een operatie aan zijn knie.

Thomas kampt met een soort vergroeiing in zijn knie. “Natuurlijk stort je wereld dan in en ben je even onzeker”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. “Als je je altijd hebt gericht op een carrière als profvoetballer en dit allemaal gebeurt, moet je leren om om je heen te kijken.”

Ondertussen loopt het contract van de middenvelder bij PSV wel af en die mededeling was toch een flinke tegenvaller. “Dit kwam op een wel zeer ongelukkig moment en gelukkig zijn we thuis altijd zuinig geweest op de bedragen die ik verdiende. Er is altijd een deel van mijn salaris weggezet voor later of voor onvoorziene omstandigheden. PSV is over het contract heel netjes in overleg met me gebleven, via John de Jong. Roger Schmidt heeft zich ook echt om me bekommerd. Het is voor de club natuurlijk een zakelijke beslissing geweest om niet door te gaan en ik snap de afwegingen volkomen. Ook Ruud van Nistelrooij heeft een aantal keren naar me geïnformeerd, dat vind ik echt netjes van hem”, aldus de onfortuinlijke middenvelder.

PSV is Thomas dus duidelijk niet vergeten en dat resulteert voorlopig in het gebruik maken mogen maken van de faciliteiten van de club op de Herdgang. Daarnaast krijgt Thomas advies van de medici van de club rond zijn herstel. Thomas is maar wat blij met de geste van de club. “Misschien niet meer bij PSV, maar wel op een mooi niveau. PSV wil me weer vooruit helpen en dat waardeer ik enorm”, aldus Ryan Thomas.


Vorig artikelJames Rodríguez: ED bevestigt noch ontkent berichtgevingen rond gewilde Colombiaan
Volgend artikelKomst Luuk de Jong hangt in de lucht, maar vraagprijs Sevilla kan ervoor zorgen dat PSV doorschakelt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in