Home Nieuws Clubicoon Rene van de Kerkhof vraagt John de Jong op te stappen

Clubicoon Rene van de Kerkhof vraagt John de Jong op te stappen

4757
0

In niet mis te verstane woorden vraag Rene van de Kerkhof om het ontslag van technisch manager John de Jong.

Het clubicoon stelt dat de grens is bereikt en wijst onomwonden naar John de Jong, die volgens Rene van de Kerkhof gewoon moet opstappen bij PSV. De Jong is een lichtgewicht in de wereld van de technisch managers en directeuren en dat is niet alleen van de Kerkhof een doorn in het oog maar ook de achterban van de club. Het gros van de PSV fans lijkt getuige de vele reacties op sociale media helemaal klaar met John de Jong.


“Er is er maar een die zich dit moet aantrekken en dat is John de Jong”, benadrukt René. “Hij krijgt het niet op de rit.” Hij vindt dat de technisch directeur nu zelf zijn conclusies moet trekken en meteen moet opstappen.

Zo ver wil broer Willy niet gaan, maar hij beaamt: “Deze selectie is niet goed genoeg om mee te strijden om het kampioenschap. Daar moet je als technisch directeur wel heel erg naar kijken. Misschien moet je daar als bestuur wel consequenties uit trekken, maar ik vind het een moeilijk gegeven.”

“Het is géén moeilijk gegeven!”, gaat René tegen zijn broer in. “De Jong moet gewoon zijn conclusies trekken. Hij heeft slechte spelers naar PSV gehaald. Dit is PSV-onwaardig. Dan moet hij gewoon de eer aan zichzelf houden. Maar het zijn allemaal egootjes die daar zitten”, aldus de broers over de actuele situatie bij PSV.

Beide broers zijn minder kritisch op Toon Gerbrands en stellen zelfs dat Gerbrands PSV fantastisch runt. John de Jong en de spelers zijn verantwoordelijk, is de ongezouten mening van beide clubiconen.


Facebook Comments