Home Nieuws Clubiconen zien afstand tussen PSV en Ajax snel nog groter worden

Clubiconen zien afstand tussen PSV en Ajax snel nog groter worden

3241
0

Het is nog maar vroeg in het seizoen maar feit is dat er meteen een voorspong van twee punten op Ajax is ontstaan.

Dat doen de clubiconen Willy en Rene van der Kerkhof goed zo op de maandagmorgen. In gesprek met Omroep Brabant laten beide PSV’ers weten dat ze eigenlijk verwachten dat er nog veel meer in het vat zit voor PSV dit seizoen. De broers verwachten dat PSV de voorsprong op Ajax snel gaat uitbreiden. Willy en Rene van de Kerkhof zijn bepaald niet enthousiast over Ajax en de aanwezige kwaliteiten.

“Dit is zeker goed nieuws”, reageerde René maandagochtend in het Omroep Brabant-radioprogramma Wakker! “Als je ziet dat FC Twente in de laatste minuten nog even de gelijkmaker scoort, is dat een opstekertje voor PSV. Het is nog vrij vroeg in het voetbalseizoen, maar dit is mooi meegenomen. Volgens mij is dit het begin van de voorsprong die PSV uiteindelijk op Ajax zal krijgen.”

Roger Schmidt gaf tijdens de wedstrijd tegen Cambuur weer verschillende basisspelers rust. André Ramalho bleef de hele wedstrijd op de bank en Mario Götze en Ibrahim Sangaré waren kort invaller. Op hun posities speelden zaterdag Armando Obispo, Mauro Junior en Davy Pröpper en daar werden de broers enthousiast van.

“Afgelopen jaar werd het spel van PSV steeds minder als er spelers gewisseld werden, maar nu gaat het steeds beter”, zag Willy. “De ploeg had zich alleen meer moeten belonen, met 5-1 of 6-1 zege. Of 6-2, want Cambuur heeft ook kansjes gekregen. Maar het gaat zeer voortvarend.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here