Home Nieuws Clubiconen reageren overdreven op vertrek Xavi Simons: ‘PSV moet opnieuw beginnen’

Clubiconen reageren overdreven op vertrek Xavi Simons: ‘PSV moet opnieuw beginnen’

2666
0

Het vertrek van Xavi Simons komt bij veel PSV fans hard aan. Dat geldt ook voor PSV’s clubiconen Willy en René van de Kerkhof.

Er zijn inmiddels ook vele PSV fans het geheel niet zo negatief bekijken en juist kansen zien voor nieuwe sterren en/of nieuwe doorbrekende jeugdspelers. PSV’s clubiconen Willy en René van de Kerkhof reageren lichtelijk overdreven op het vertrek van de spelmaker. Er wordt gesteld dat PSV weer opnieuw moet beginnen.

Mocht dat het geval zijn, is er überhaupt al iets mis in de organisatie rond de selectie want opnieuw beginnen door het vertrek van één speler zou een slechte zaak zijn.

Aan Van de Kerkhof werd gevraagd of het een inktzwarte dag is voor PSV. “Ja, zo kun je het wel noemen”, begint de clubman tegenover ESPN.

“Ik werd gisteravond al door een Franse relatie op de hoogte gebracht dat er toch mogelijk een ommekeer was bij Xavi Simons. Ik hoorde dat hij naar Paris Saint-Germain zou gaan vertrekken”, begint Van de Kerkhof.

“Dat is niet leuk voor PSV natuurlijk. Het is heel erg jammer. Je zult opnieuw moeten beginnen. Xavi Simons was een hele belangrijke speler voor PSV. In rangorde was hij de nummer één. Als de nummer één vertrekt, zullen de tien andere spelers tien procent meer moeten geven”, klinkt het.


Vorig artikelAdil Ramzi dankbaar en wil op termijn weer terug naar PSV: ‘Het is heel moeilijk om PSV te verlaten’
Volgend artikelMo Ihattaren op weg naar Turkse competitie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in