Home Nieuws Clubiconen fileren Roger Schmidt opnieuw: ‘Er moet echt wat veranderen’

Clubiconen fileren Roger Schmidt opnieuw: ‘Er moet echt wat veranderen’

4049
0

PSV hield woensdagavond drie punten over aan de matige vertoning in Deventer maar ruimte voor vreugde en lachende gezichten is er geenszins.

Ook niet bij de clubiconen Willy en Rene van de Kerkhof niet. De beide PSV’ers lijken zich van Roger Schmidt te vervreemden. ‘PSV is nog niet in goeden doen”, zegt Willy in gesprek met Omroep Brabant. “Ik vond het verrassend dat Schmidt tegen Eagles weer wat andere spelers opstelde in vergelijking met de wedstrijd tegen Feyenoord. Dat wisselen maakt het spel onrustig. Je ziet dat PSV een beetje de weg kwijt is. Het was rommelig, het was onrustig en er werd veel balverlies geleden.”

De gelijkmaker van Go Ahead-aanvaller Iñigo Cordoba vond Willy onnodig. Beide broers wijzen daarbij naar Jordan Teze, die inderdaad op een hele vreemde en vooral vermoeide manier de achterlijn trachtte te halen met een sprint die vermoedde dat ook Teze ook als invaller verre van fit was.

“Bij die goal staat Jordan Teze twintig tot 25 meter van zijn man af! En die bal mag er nooit in bij de eerste paal, de keeper moet daar vast tegen de paal staan. Joël Drommel stond er een meter vanaf! Daardoor kan Cordoba de bal knap binnenschieten. Dat zijn allemaal kleine momentjes, die heel bepalend zijn.”

Ook tweelingbroer René is niet onder de indruk en is kritisch op Schmidt. “Ik was van tevoren vooral benieuwd naar de mentaliteit van de PSV’ers. Hoe ze met het echec tegen Feyenoord zijn omgegaan. Nou, ik denk dat ze er weinig van geleerd hebben. Het was huilen met de pet op. Je wint met de hakken over de sloot, omdat Marco van Ginkel in de laatste minuten de 2-1 scoort, maar het was een belabberd PSV dat we woensdagavond zagen. Er moet echt wat veranderen”, aldus Willy en Rene van de Kerkhof.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here