Home Nieuws Club én fans AS Roma klaar met Wijnaldum na ‘houding’ tijdens invalbeurt,...

Club én fans AS Roma klaar met Wijnaldum na ‘houding’ tijdens invalbeurt, ‘Schaam je’

4733
0

Georginio Wijnaldum is even niet meer zo populair in Rome en omgeving. De middenvelder heeft veel over zich heen gekregen na het verlies in Budapest.

Het blijkt echter niet alleen om het verlies te gaan maar vooral de houding van de middenvelder roept onder fans hij AS Roma boosheid en frustraties op. De 32-jarige middenvelder viel woensdagavond bij de achterban van de Romeinse club negatief op, door de geringe inbreng tegen Sevilla en de wijze waarop hij omging met teamgenoten. Toegegeven, Wijnaldum speelde zeer zwak en leek er met zijn hoofd ook niet helemaal bij te zijn.

Op social media laten fans zich uit over de actie van Wijnaldum. Tijdens de penaltyserie stonden alle spelers met elkaar omarmd naar de strafschoppen te kijken, maar Wijnaldum hield de armen op de rug. “Waarom omhels je je teamgenoten niet?”, wordt dan ook meermaals op Twitter gevraagd aan Wijnaldum.

Op de foto die Wijnaldum zelf plaatst is ook al te zien dat hij met zijn handen naast het lichaam loopt. Daarbij krijgt hij zelf wel ondersteuning van zijn ploeggenoten, maar ondersteunt hij zelf anderen niet. “We hebben alles gegeven, maar het was niet onze avond”, waren de woorden van de invaller, die eerder nog zo populair was in Rome. Na zijn aankomst in de hoofdstad van Italie werd hij opgewacht door tientallen fans.

Ook het spel van Wijnaldum bleek onderwerp van gesprek te zijn na de verloren finale. “Je teamgenoten hebben alles gegeven, jij hebt niets gegeven”, schrijven fans op sociale media. “We hebben je gesteund tijdens je lange blessure, we hebben zes maanden gewacht om je weer op het veld te hebben, je zou je moeten schamen voor de manier waarop je in een Europese finale speelde, zonder hart en ziel. Ik hoop dat je genoten hebt van je vakantiejaar in Rome.”

Er gaat dan ook een einde komen aan de periode van Wijnaldum in Rome want ook AS Roma is ver klaar met de middenvelder. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft AS Roma besloten om de koopoptie in het huurcontract met Paris Saint-Germain niet te lichten.


Vorig artikelRonald Koeman gelooft in Joey Veerman maar ziet veel ruimte voor verbetering
Volgend artikelEen journalistiek ferme uithaal richting de bedreigers van Joey Veerman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in