Home Nieuws Club Brugge geniet van afscheid rappende Noa Lang | In Brugge zegt...

Club Brugge geniet van afscheid rappende Noa Lang | In Brugge zegt men: Never change Noa

711
0

Club Brugge heeft donderdagavond afscheid genomen van haar voormalig sterspeler Noa Lang.

Lang is al enkele maanden weg uit Brugge maar Belgische media volgen alle ontwikkelingen rond de aanvaller bij PSV op de voet. Vrijwel dagelijks berichten de Belgische kranten over Noa Lang en zijn prestaties bij PSV. Lang speelde drie seizoenen voor Club Brugge en maakte zijn voormalig werkgever twee keer landskampioen.

Donderdagavond vonden club en speler ruimte om afscheid van elkaar te nemen. Lang toog naar Brugge en kleedde op geheel eigen wijze zijn afscheid van zijn voormalige club in. Noa Lang trad zelfs op en deed dat natuurlijk met zijn eigen single: Noano 7k Op Je Feestje.

Lang kreeg de fans van Brugge op de banken en zorgde voor een leuk feestje ten faveure van zijn afscheid. Uiteraard werd Lang uitgebreid bedankt voor zijn bewezen diensten in Brugge. De sociale media afdeling van Club Brugge deed verslag van het geheel en omschreef haar voormalig sterspeler als volgt: ‘Never change Noa Lang’.

https://x.com/ClubBrugge/status/1707472965770571793?s=20


Vorig artikelObispo nadert volledige fitheid maar PSV overweegt in de winterstop 10 miljoen euro te bieden op Branthwaite
Volgend artikelXavi Simons: ‘Niet gemakkelijk om bij PSV te vertellen dat ik zou vertrekken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in