Home Nieuws Climax aanstaande: ‘Ajax wil PSV aftroeven in strijd om Sergiño Dest’

Climax aanstaande: ‘Ajax wil PSV aftroeven in strijd om Sergiño Dest’

4394
0

Er lijkt een grote climax aanstaande te zijn over de toekomst van Sergiño Dest. Meerdere clubs dingen naar zijn handtekening en daar komt Ajax ook bij.

De van FC Barcelona gehuurde verdediger annex aanvaller is de laatste maanden een populaire speler geworden op de internationale maar ook nationale transfermarkt. Want Ajax zou Sergiño Dest in beeld hebben als versterking voor het volgende seizoen. Althans, dat meldt Hans Kraay Junior, die stellig is in zijn mening. Baseert Kraay op voorkennis of zijn het slechts geruchten?

Hans Kraay verwacht in ieder geval dat Ajax zich gaat melden bij FC Barcelona voor Sergiño Dest. Dat mag redelijk spectaculair worden genoemd want dat zou betekenen dat de ene armzalige club zich gaat melden bij de andere armzalige club. Beide clubs hebben namelijk weinig te besteden en voor beide clubs geldt ook dat er eerst speler moeten worden verkocht alvorens er kan worden aangekocht. Is het grootspraak vanuit Amsterdam of betreft het juist grootspraak van Hans Kraay?

Het verhaal en de situatie van Dest is bekend. De vleugelverdediger wordt gehuurd door PSV, maar keert na dit seizoen in principe weer terug naar Spanje als de optie tot koop niet wordt gelicht. Dest lijkt nog niet te weten wat hij graag zou willen want de verdediger twijfelt openlijk. Sergiño Dest is een ieder geval een hot-transferdoelwit geworden. Kraay lijkt in ieder geval meer te weten.

Kraay was afgelopen weekend aanwezig bij de wedstrijd tussen PSV en Vitesse en geraakte opnieuw onder de indruk. “Het is al heel veel over Dest gegaan, dus ik hou het kort”, begint Kraay in gesprek met ESPN. “Deze hele moderne rechtsbenige linksback is een van de weinige backs in Europa die niet alleen goed opkomt en een aardig voorzetje heeft, maar ook op volle snelheid recht op de back van de tegenpartij afgaat en net zo makkelijk binnendoor passeert als buitenom.”

“PSV kan hem natuurlijk voor tien miljoen overnemen van FC Barcelona. Maar ook Ajax gaat zich melden in de strijd om de handtekening van de man van tien miljoen”, meldt Kraay. Het geruht wordt in ieder geval her en der gedeeld en opgepakt. Ajax-fans hopen natuurlijk vurig op de komst van Dest. “Geloof me nou, als je Dest op een gekke manier ook nog kan pakken, dan worden ze natuurlijk gek in Amsterdam.Je moet wel echt hopen dat Dest er niet met PSV uit gaat komen, laat dat duidelijk zijn”, klinkt het in Amsterdamse kringen.


Vorig artikelDe staande ovatie voor Isimat-Mirin, zware avond voor Franse cultspeler maar ode PSV-fans deed veel goeds
Volgend artikelUitbreiding Philips Stadion lijkt aanstaande: ‘Er worden al tekeningen gemaakt voor 10000 extra plaatsen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in