Home Nieuws Clichés in aanloop naar Atletico – PSV

Clichés in aanloop naar Atletico – PSV

40
0

Volop clichés en een weinig interessante persconferentie voorafgaand aan een voor PSV toch belangrijke Europese wedstrijd in Madrid. Cocu is er de man niet naar om stevige uitspraken te bezigen maar misschien is het hier juist toch weleens tijd voor gezien de penibele situatie waarin PSV zich bevindt.

De tegenstander werd nu eens niet uitgebreid bejubeld en opgehemeld door de PSV coach maar het vizier was meer gericht op de eigen structurele problemen van de laatste maanden. Cocu liet niet na om vooruit te kijken naar ADO thuis maar wil in Madrid niets aan het toeval overlaten. Als een volleerde cliché spreker sprak de geplaagde trainer over een vorm van wederopstanding.

Want volgens Cocu is PSV niet kansloos tegen de Spanjaarden. “Een wedstrijd als die van morgen tegen Atlético biedt ook kansen. Dit soort wedstrijden zijn bij uitstek geschikt om de situatie waarin wij zitten om te draaien. Als wij een resultaat kunnen halen, een gelijkspel of misschien zelfs meer, staan we er goed voor met het oog op overwintering in Europa”, om het eerste cliché maar eens aan te halen. Ook Moreno schoof aan en voorzag een wederopstanding. “De wedstrijd tegen Atletico is belangrijk voor de ommekeer”, zei de Mexicaan.
Een daadwerkelijke ommekeer is met het huidige PSV vrijwel niet te bewerkstelligen als wederom gespeeld gaat worden met dezelfde namen die al weken teleurstellen. Cocu zal naar verwachting geen grote wijzigingen doorvoeren waarmee de vooruitblik en uitspraken voorafgaand aan de wedstrijd Atletico – PSV onder clichés geschaard kunnen worden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here