Home Nieuws Manchester City, Dortmund, RB Leipzig en Arsenal waren concreet voor Madueke

Manchester City, Dortmund, RB Leipzig en Arsenal waren concreet voor Madueke

415
0

Noni Madueke heeft een duidelijk pad voor ogen wat zijn toekomst aangaat en wenst daar niet vanaf te wijken.

Voor Madueke stond het weken terug al vast dat hij op zijn achttiende verjaardag zijn contract bij PSV zou verlengen en zo geschiedde. De jonge Engelseman heeft echter dusdanig veel indruk gemaakt in de landen van de grote clubs dat achteraf te stellen is dat PSV een zeer geslaagde transactie heeft afgerond met het nieuwe langjarige contract voor Madueke.


De Telegraaf weet te melden dat niet de minste clubs Madueke per direct van PSV wilde overnemen .Volgens de ochtendkrant zaten er diverse grote clubs achter het Britse PSV-talent aan, die zich dinsdag op zijn verjaardag voor langere tijd aan PSV verbond.

De vorige verbintenis van Madueke liep in 2021 af, maar is opengebroken door club en speler. De Telegraaf meldt dat het om onder andere Manchester City, Borussia Dortmund, Arsenal en Red Bull Leipzig ging, die zich hard maakte voor de komst van de jonge aanvaller.

Met name voor de Premier League-topclubs was Madueke erg interessant omdat hij vier jaar lang de jeugdopleiding van Tottenham Hotspur genoten heeft. Daardoor zou hij in Engeland als homegrown player gelden. Madueke was echter vastberaden in zijn keuze.


Facebook Comments