Home Nieuws Cillessen blijft topkandidaat voor vacature eerste doelman maar PSV laat oog ook...

Cillessen blijft topkandidaat voor vacature eerste doelman maar PSV laat oog ook vallen op Anderlecht doelman

4577
0

PSV begeeft zich serieus op de markt in de zoektocht naar een nieuwe eerste doelman. Er zijn meerdere keepers in beeld momenteel.

Wel lijkt Jasper Cillessen de eerste optie voor PSV te zijn maar de club lijkt nog niet helemaal door te pakken wat de Groesbeker aangaat. Mogelijk ligt Valencia nog dwars in de onderhandelingen. PSV wist zich enkele weken geleden al te melden bij het management van de keeper. Inmiddels zijn er ook andere keepers in beeld. PSV zou het oog hebben laten vallen op Hendrik Van Crombrugge. Dat melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

De doelman van Anderlecht geldt als alternatief voor Jasper Cillessen. Van Crombrugge is een belangrijke kandidaat om Joël Drommel en de van RB Leipzig gehuurde Yvon Mvogo te vervangen. Ook is een langer verblijf van Mvogo nog steeds niet uit beeld.

Van Crombrugge is een 29 jarige Belgische doelman en tevens eerste keus onder de lat bij Anderlecht. De Belg moet naar verwachting ‘meerdere miljoenen’ kosten, aldus het Eindhovens Dagblad. ‘PSV heeft er veel voor over om in het hok weer een echt onomstreden sluitpost te hebben.’ Het contract van Van Crombrugge loopt nog 3 jaar door.


Vorig artikelMedia eensgezind: Titel is nooit in beeld geweest voor PSV
Volgend artikelRoger Schmidt bedankt Gerbrands en de Jong: ‘Het was een eer om voor deze club te mogen werken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in