Home Nieuws Chelsea meldt zich officieel met bod van 30 miljoen euro op Madueke,...

Chelsea meldt zich officieel met bod van 30 miljoen euro op Madueke, reactie PSV laat zich raden

4762
0

Chelsea heeft de geruchten over de interesse in Noni Madueke concreet gemaakt. De club uit Londen heeft zich inmiddels officieel gemeld bij PSV.

De rijke club uit de wijk Kensington in het westelijke deel van de metropool heeft het meer dan lastig in de Premier League. De 10e plaats op de ranglijst zorgt voor lichte paniek bij de Blues, want er zijn aanvallende investeringen aangekondigd, nadat het bestuur van Chelsea intern overleg pleegde afgelopen week. Meerdere bijeenkomsten en vergaderingen hebben de bestuurders en eigenaar van Chelsea doen besluiten de transfermarkt op te gaan om de selectie van aanvallende impulsen te voorzien. Eerder deze week werd Joao Felix overgenomen van Atletico Madrid maar Felix geldt als aanvallende middenvelder, waar Chelsea ook daadwerkelijk scorend vermogen aan de selectie wenst toe te voegen.

Afgelopen week vonden er bij Chelsea dagelijks vergaderingen plaats tussen de clubleiding en de technische staf over gewenste aanvallende versterkingen en dat deed de Londenaren vrijdag besluiten een officieel bod op Noni Madueke uit te brengen. En dus meldde de Londenaren zich vrijdag officieel bij PSV met en een bod van ongeveer 30 miljoen euro, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Het bedrag lijkt aan de lage kant te zijn omdat vanuit de club deze week doorkwam dat Madueke pas mag vertrekken vanaf een bedrag wat gelijk staat aan de transfersom van Cody Gakpo.

Wat dat betreft zou de reactie van PSV op het lage bod vanuit Londen vanzelfsprekend moeten zijn. Mogelijk doen bonussen de transfersom verder oplopen. Wel moet in ogenschouw worden genomen dat Madueke vrij weinig aan prestaties kan overleggen afgelopen jaar maar tegelijk wel erg aantrekkelijk is voor Engelse clubs in verband met zijn Britse paspoort.

Ruud van Nistelrooij bevestigde vrijdagmiddag al dat er werk gemaakt werd van de transfer van Noni Madueke. “Ik weet van de interesse in Noni. Dat wil ik liever niet, maar dat bepaal ik niet. Ik vind het wel zorgelijk. Wij moeten er alles aan doen om hem te behouden, maar je weet ook dat er zaken een vlucht kunnen nemen als de buidel flink wordt getrokken”, zei van Nistelrooij. Madueke heeft nog een contract tot de zomer van 2025.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here