Home Nieuws Chelsea legde van Ginkel contract verlenging op

Chelsea legde van Ginkel contract verlenging op

23
0

Marco van Ginkel mocht vertrekken naar PSV, maar alleen als hij zijn contract bij Chelsea zou verlengen, openbaarde de middenvelder vrijdag na zijn presentatie.

Volgens van Ginkel is het voor de Londense club feitelijk business. Chelsea legde de Gelderlander een verlenging van zijn contract op. “Dat moest een beetje”, geeft Van Ginkel toe in gesprek met Voetbal International. “Voor de club is het ook business. Voor mij is het ook niet slecht. Je hebt altijd een ambitie. Ik heb de droom om daar ooit in het eerste te spelen. Of dat gaat lukken, weet ik niet. Dat gaan we wel zien.”

Van Ginkel loopt niet weg voor een leidersrol bij PSV. Die wordt gevraagd na het vertrek van Andrés Guardado en Hectór Moreno. “Remko Pasveer was ook een oudere jongen in de kleedkamer. Er moeten nieuwe jongens opstaan. Dan hoor je ineens bij een van de ouderen. Dan krijg je het toch al snel in de schoenen geworpen. Het zit wel in me. Het is ook wel een nieuwe rol voor mij. Het is fijn als de club daar ook achter staat.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here