Home Nieuws Champions League wedstrijden PSV live bij Veronica

Champions League wedstrijden PSV live bij Veronica

1718
0

Op 3 juli komt de PSV selectie voor het eerst bij elkaar onder leiding van de nieuwe trainer Peter Bosz.

De selectie zal onder Peter Bosz vroeg moeten gaan pieken omwille van de belangrijke Champions League wedstrijden die de club moet gaan afwerken. Er is goede hoop op succes dit jaar, waar PSV er de vorige twee seizoenen juist niet in slaagde het miljardenbal te bereiken. De derde voorronde zal niet de zwaarste voorronde voor PSV worden gezien de geplaatste status. De play-off wedstrijden zullen een aanzienlijk zwaardere tegenstander met zich meebrengen.

PSV speelt eerst nog een aantal oefenwedstrijden, waarna de voorrondes van de Champions League op het programma staan. De genoemde wedstrijden kunnen allen in zijn geheel live worden bekeken. Veronica heeft de Champions League-rechten niet in handen, maar zal de wedstrijden van PSV wél live gaan uitzenden.

“Talpa heeft de rechten voor de Europa League en de Conference League volgend jaar, dus heeft Talpa de rechten gekocht voor de kwalificatiewedstrijden van PSV”, vertelt Chris Woerts in een video-item van Vandaag Inside. “Inclusief de oefenwedstrijd van PSV op 30 juli tegen Nottingham Forest. Half 7 op Veronica.”

PSV oefent op de eigen Fandag op 30 juli thuis tegen Nottingham Forest. Daarnaast staat ook de Lichtstad-derby tegen FC Eindhoven al op het programma. Deze wordt op 26 juli in het Philips Stadion gespeeld. PSV begint het Champions League-seizoen op 8 of 9 augustus en speelt de return op 15 augustus. Mocht PSV de wedstrijden overleven, dan wacht men nog een voorronde op 22 of 23 en op 29 of 30 augustus.


Vorig artikelOok rond Dolberg is het spel begonnen, naast PSV ook Anderlecht gelinkt aan Deense spits
Volgend artikelPSV directie wordt geprezen | Bosz past bij PSV, titel lonkt en ‘vijf, zes nieuwe spelers’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in