Home Nieuws ‘Champions League clubs’ waren concreet voor Mario Götze

‘Champions League clubs’ waren concreet voor Mario Götze

1135
0

In de laatste dagen van het internationale tranferwindow waren er verschillende clubs concreet voor Mario Götze.

Het betroffen clubs van Champions League niveau waar PSV om de Europa League zal gaan spelen. Toch toont de club stevige ambitie deze zomer en een nieuw bewijs daarvan is de contractverlenging van Mario Götze.


John de Jong bevestigde afgelopen weekend al dat er concrete interesse was voor de Duitse wereldkampioen maar dat er geen plannen waren om PSV te verlaten. De club heeft van dat feit geprofiteerd en de daad bij het woord gevoegd door de Duitser contractverlenging aan te bieden. John de Jong is verheugd met het nieuwe contract van de Duitse wereldkampioen.

‘Het is geen geheim dat Mario een bepalende speler voor het team en in het realiseren van onze ambities is. Er was ons veel aan gelegen om hem langer voor PSV te behouden’, zegt de Jong tegen PSV.nl.

Götze had een contract tot en met de zomer van 2022. ‘In de laatste dagen van de transferwindow hebben verschillende clubs serieuze belangstelling voor hem getoond’, aldus De Jong. ‘Enkele daarvan zijn actief in het hoofdtoernooi van de Champions League’, openbaart de Jong de interesse in Götze.

‘Ondanks zijn wens om op dat podium te spelen, kiest Mario voor PSV. Hij wil prijzen winnen met de club. Die ambitie delen wij en wij zijn vanzelfsprekend ontzettend blij dat hij zijn toekomst hier ziet’, aldus John de Jong.