Home Nieuws Carrière Strootman mogelijk in gevaar door nieuwe operatie

Carrière Strootman mogelijk in gevaar door nieuwe operatie

8
0

Kevin Strootman staat mogelijk voor een nieuwe operatie aan zijn knie. De 3e operatie in 17 maanden tijd zou weleens eens kunnen gaan betekenen dat het herstel van de knie van Strootman mogelijk in het geding komt.

De forse knie blessures van Strootman doen zijn carriere al ruim anderhalf jaar geen goed. Diverse media twijfelen openlijk aan het vervolg van zijn carriere nu definitief herstel maar uitblijft.
De middenvelder van AS Roma blijft last houden van zijn knie. Als Strootman opnieuw geopereerd wordt, kan hij dit seizoen mogelijk niet meer in actie komen, schrijft Gazzetta dello Sport.
Strootman leek eerder deze maand zijn rentree te gaan maken na ruim een jaar blessureleed. Maar de international kreeg opnieuw last van zijn knie. Sindsdien heeft hij meerdere artsen geraadpleegd, waarvan sommigen een operatie adviseren. Een besluit over zijn revalidatieproces heeft Strootman nog niet gemaakt. Door een nieuwe operatie zou Strootman mogelijk het hele seizoen langs de kant staan.
Eerder werd gemeld dat Strootman alleen een kleine terugslag zou hebben in zijn revalidatie, waardoor zijn rentree met enkele maanden werd uitgesteld. Strootman ontkende dit via Twitter maar een nieuwe ingreep dreigt alsnog.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here