Home Nieuws Carrière Saibari gaat snel, jonge aanvaller maakt debuut voor Marokkaans elftal

Carrière Saibari gaat snel, jonge aanvaller maakt debuut voor Marokkaans elftal

1432
0

Het gaat momenteel hard met de carrière van Ismael Saibari.

Tot enkele maanden geleden hadden alleen de volgers van Jong PSV van Saibari gehoord maar daar is inmiddels wel verandering ingekomen. De jonge aanvaller heeft woensdagavond zijn debuut gemaakt voor het nationale elftal van Marokko. Tijdens de met 1-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Madagaskar wist Saibari zijn debuut te maken.

Aanvankelijk werd Saibari geselecteerd voor Marokko Onder 23, maar dinsdag mocht hij al aansluiten bij de training van de A-selectie. Saibari is hij dus definitief bij de A selectie gehaald en mocht hij ook spelen tijdens de wedstrijd tegen Madagaskar. Marokko speelt deze interlandperiode nog twee oefenwedstrijden tegen het nationale elftal van Chili en Paraguay. De verwachting is dat Saibari ook in die wedstrijden minuten zal gaan maken.

Saibari koos aan het begin van deze interlandperiode voor een loopbaan bij het nationale elftal van Marokko en ging niet in op en telefoontje van de bondscoach van België. Saibari maakt veel minuten in het elftal van Ruud van Nistelrooij. De multifunctionele aanvaller speelde dit seizoen al elf officiële duels.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here