Home Nieuws Carrière Luckassen komt maar niet van de grond: nieuwe huurperiode bij Turkse...

Carrière Luckassen komt maar niet van de grond: nieuwe huurperiode bij Turkse laagvlieger

186
0

De carrière van Derrick Luckassen lijkt behoorlijk in het slop te zitten. Toch vertrekt de verdediger uit Eindhoven.

De bij PSV gewezen verdediger vervolgt zijn carrière in Turkije. De 26-jarige verdediger wordt door PSV voor twee seizoenen verhuurd aan Fatih Karagümrük. Dat betekent opnieuw een Turks avontuur voor de bij PSV overbodige verdediger en opnieuw een huurperiode voor de Amsterdammer. Klaarblijkelijk zijn er geen clubs van enig niveau die op de diensten van Luckassen zit te wachten.


Het nietszeggende Fatih Karagümrük ziet wel potentie in Luckassen waar veel andere clubs dat duidelijk niet zien. De verdediger keert daarmee terug naar de hoogste Turkse divisie. Afgelopen seizoen speelde hij voor Kasimpasa. Karagümrük is de huidige nummer tien van de Süper Lig.

PSV verhuurde Luckassen eerder ook al aan Anderlecht maar ook in Brussel wordt geen prijs meer gesteld op zijn aanwezigheid. Luckassen geldt nog altijd als talentvolle verdediger, die in principe alle kwaliteiten heeft om in ieder geval in de top of subtop van de Eredivisie te kunnen slagen.

De realiteit is dat het er tot op heden nergens geheel uitkomt. De carrière van Derrick Luckassen komt dus nauwelijks van de grond. In Turkije volgt dus weer een nieuwe kans voor de verdediger.