Home Nieuws Carrière Jeroen Zoet geraakt in het slop, Zoet als bankzitter op bezoek...

Carrière Jeroen Zoet geraakt in het slop, Zoet als bankzitter op bezoek bij basisspeler Denzel Dumfries

3035
0

Jeroen Zoet gaat vanavond (woensdagavond) met zijn werkgever Spezia op bezoek bij Internazionale.

Jeroen Zoet is bezig aan zijn tweede seizoen in Italië en dat is nog geen onverdeeld succes geworden. Zoet was een aantal keer geblesseerd en wist nog geen onuitwisbare indruk achter te laten. Zoet werd begin oktober gepasseerd en is inmiddels tweede doelman bij de Italiaanse Serie A club. Zoet heeft de laatste jaren weinig indruk kunnen maken met zijn kwaliteiten en dus heeft het er alle schijn van dat de carrière van de Veendammer langzaam in het slop geraakt. Ook bij Oranje is Zoet niet meer in beeld.


Denzel Dumfries daarentegen wacht spannende weken met Internazionale want de energieke rechtsachter wordt geacht komende tijd als bassispeler te gaan fungeren. Internazionale heeft maandag namelijk bekendgemaakt dat Matteo Darmian en Andrea Ranocchia minimaal twee weken uit de roulatie zijn met spierblessures. De blessure van Darmian biedt Denzel Dumfries kansen op meer speeltijd bij Internazionale.

Darmian geldt als de voornaamste concurrent voor Dumfries op de rechtsbackpositie bij Internazionale. De 36-voudig Italiaans international werd zaterdagavond tegen Venezia negentien minuten voor tijd door Dumfries vervangen. Darmian blijkt aan de zege bij Venezia een spierblessure overgehouden te hebben dus de kans is groot dat Dumfries in die wedstrijden meer speeltijd krijgt van trainer Simone Inzaghi dan in de duels in de afgelopen weken. Sinds zijn transfer van PSV naar Italie speelde Dumfries slechts vier volledige wedstrijden voor Internazionale.