Home Nieuws Carlos Vinícius zet zinnen op samenwerking met van Nistelrooij: ‘Hij is een...

Carlos Vinícius zet zinnen op samenwerking met van Nistelrooij: ‘Hij is een bijzondere sportman’

379
0

Het is nog niet geheel bekend waar de toekomst van Carlos Vinícius ligt maar de Braziliaan is voornemens om er nog een seizoen PSV aan vast te plakken.

Normaal gesproken komt PSV de huurovereenkomst met Carlos Vinícius na maar de club uit Lissabon en PSV zouden ook een optie in het contract hebben opgenomen waarbij de spits mogelijk na één seizoen terugkeert naar Lissabon. De spits loopt nog altijd niet over van de kwaliteiten maar zijn niveau lijkt wel hoger te liggen dan in de eerste maanden van het seizoen.

Mochten PSV en Benfica de huurovereenkomst voortzetten komende maanden krijgt de spits uit Brazilië te maken met coach Ruud van Nistelrooij en daar kijkt Vinícius bepaald wel naar uit. “Hij is een bijzondere sportman voor mij, een absolute topvoetballer”, zegt hij over zijn toekomstige coach. “Afgelopen zomer mocht ik hem voor het eerst ontmoeten en wreef ik een keer over zijn benen. Daarna heb ik hetzelfde bij de mijne gedaan. Ik zei tegen hem dat ik zo zijn doelpunten over wil nemen”, aldus Carlos Vinícius tegen Voetbal International.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here