Home Nieuws Carlos Vinícius, Welcome to PSV Eindhoven; Prima statistieken in Portugese Liga en...

Carlos Vinícius, Welcome to PSV Eindhoven; Prima statistieken in Portugese Liga en Europa League

1509
0

Carlos Vinícius is de komende twee seizoenen te bewonderen in het PSV shirt.

Vinícius tekende in juli 2019 een contract tot medio 2024 bij Benfica, dat maar liefst 17 miljoen euro voor hem betaalde aan Napoli. Vinícius speelde in Brazilië voor Caldense en Grêmio Anápolis. In 2017 trok hij naar het Braziliaanse Real Sport, waar hij 19 doelpunten maakte in 37 competitieduels.


In 2018 werd de aanvaller voor een bedrag van 4 miljoen euro verkocht aan Napoli. Hij werd meteen verhuurd aan Rio Ave, waarvoor hij in zes maanden 14 doelpunten maakte in 22 wedstrijden. In de winter werd hij opnieuw verhuurd, ditmaal aan AS Monaco. In zestien wedstrijden scoorde hij slechts twee keer.

De Braziliaanse Benfica spits en PSV kwamen een huurtransfer overeen met een optie tot koop. De Braziliaan heeft een prima trackrecord en werd twee seizoenen geleden topscorer van de Portugese Liga met achttien doelpunten. In alle competities kwam Vinícius dat seizoen tot 24 goals.

In de zomer van 2020 werd hij door Benfica verhuurd aan Tottenham Hotspur, waar hij veelal als invaller fungeerde. Hij speelde in de Europa League wedstrijden, waarin hij 6 keer het net wist te vinden. Totaal scoorde hij 10 doelpunten in 22 officiële wedstrijden voor Tottenham Hotspur.

Martinho Productions maakte een mooie compilatie van zijn skills en doelpunten: