Home Nieuws Carlos Vinícius op weg naar Londense club Fulham

Carlos Vinícius op weg naar Londense club Fulham

1497
0

PSV zal Carlos Vinícius kwijt gaan raken aan de gepromoveerde Engelse club Fulham.

De club uit Londen meldde zich op de valreep bij Benfica en PSV om de lange maar beperkte spits over te nemen. Dat meldt het Portugese medium Record. De spits werd door PSV gehuurd van Benfica, maar zou nu voor een transfersom van 5 miljoen euro naar de Engelse promovendus vertrekken. Via bonussen kan die transfersom oplopen naar 11 miljoen euro, terwijl Benfica een doorverkooppercentage van liefst 50% heeft bedongen.

Benfica stuurt als werkgever van de Braziliaanse spits aan op een akkoord met Fulham. Vinícius kwam uiteindelijk tot 38 officiële wedstrijden voor PSV. Daarin wist hij 7 keer te scoren en gaf hij ook 7 assists maar hij wist geen indruk te maken. Afgelopen seizoen was hij in de Eredivisie iedere 92 minuten direct betrokken bij een doelpunt met een treffer of een assist.

Of PSV nog een vergoeding krijgt omdat het huurcontract voortijdig wordt verbroken is nog onbekend. In de persoon van Anwar EL Ghazi heeft PSV extra mankracht in de voorhoede erbij gekregen, terwijl Yorbe Vertessen ook weer fit is.


Vorig artikelCody Gakpo besluit niet op aanbod Leeds en Southampton in te gaan, PSV zet titelrace voort met Sangaré en Gakpo
Volgend artikelRuud van Nistelrooij ziet Philips Stadion genieten van PSV én van Xavi Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in