Home Nieuws Carlos Vinícius is speler van Fulham, Londense club betaalt miljoenen aan Benfica

Carlos Vinícius is speler van Fulham, Londense club betaalt miljoenen aan Benfica

1435
0

Carlos Vinícius is definitief vertrokken bij PSV. De Braziliaanse spits is officieel speler van Fulham geworden.

Op papier keerde Vinícius deze week terug naar Benfica, dat hem doorverkoopt aan Fulham. Die club betaalt minimaal vijf miljoen euro voor de spits waar in Londen veel vertrouwen in is. Echter kan dat bedrag door bonussen oplopen tot maar liefst 11 miljoen euro, melden Portugese media.

PSV huurde Vinícius voor twee seizoenen van Benfica, maar in Eindhoven kon hij zelden tot nooit potten breken. PSV wilde de spits geen kansen ontnemen zijn carriere voort te zetten in de befaamde Premier League. Het huurcontract is met toestemming van PSV ontbonden. De lange maar beperkte spits heeft zeker nog wel zijn waarde gehad voor PSV. Zo kwam de winnende treffer van PSV in Nijmegen vorig seizoen in de blessuretijd van de voet van Vinícius.

Technisch gezien kon Vinícius niet mee met het niveau wat PSV nastreeft. Balaannames, simpele passes over 2 meter en de loopacties waren allemaal niet aan hem besteed. Wel heeft de spits in het PSV shirt toch nog altijd 7 doelpunten en 7 assists achter zijn naam staan.

“Ik ben blij om terug te zijn in de Premier League”, zegt Vinícius in gesprek met de officiële kanalen van Fulham. De spits speelde eerder al voor Tottenham Hotspur, waar hij ook veelal reserve was. “Fulham is een grote club met goede mensen, dus ik ben hier erg blij. Ik heb nu meer ervaring en denk dat ik de club kan helpen.” Vinícius tekent bij Fulham een contract tot de zomer van 2025 en weet daarvoor miljoenen euro’s aan Benfica te betalen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here