Home Nieuws Carlos Vinícius is gelukkig bij PSV en zegt tegenover buitenlandse media: ‘We...

Carlos Vinícius is gelukkig bij PSV en zegt tegenover buitenlandse media: ‘We hebben een geweldige selectie’

1846
0

Carlos Vinícius zegt in gesprek met het buitenlandse medium Foot Marcato dat hin zich erg thuis voelt bij PSV.

De 26-jarige Braziliaan is ook in het buitenland een bekende spits en dat zorgt ervoor dat er geregeld interview verzoeken volgen. De sterke spits vertelt in gesprek met Foot Mercato ook over zijn doelen bij PSV, dat hem dit seizoen huurt van Benfica.

Net als Mbappé slaat Vinícius zijn armen over elkaar na een treffer en dus geeft hij daar zijn visie op. “Dat is toeval. Ik begon ermee door een FIFA-channel, omdat mijn speler in het spel ook zo juichte. Veel mensen vroegen op Instagram of ik mijn goals ook zo wil vieren. Daardoor ben ik er bij AS Monaco mee begonnen. Mbappé is een geweldige speler met een ongelooflijk potentieel.”

Vinícius maakte in het duel met FC Twente zijn eerste doelpunten voor PSV en daar leek een groot moment van bevrijding te zijn. “Dat was een belangrijk moment voor mij. Ik zal daar altijd warme herinneringen aan hebben. Ik vind steeds beter mijn plek bij PSV, ook binnen de groep. Ik voel mij geweldig hier en ben trots dat ik het shirt mag dragen van een club met zo’n grote traditie in het Europese voetbal. Ik hoop dat ik mij blijf verbeteren.”

De aanvaller heeft hoge verwachtingen van de tweede seizoenshelft met PSV en dus worden er doelen gesteld. “We hebben een geweldige en sterke selectie met veel kwaliteit. We vullen elkaar goed aan op het veld. Alles is aanwezig om onze doelen te bereiken. We staan momenteel bovenaan, maar er is nog een lange weg te gaan. We hebben er echter vertrouwen in, werken hard en hopen elk duel te winnen.”

Vinícius laat zich lovend uit over het niveau van de Eredivisie en vindt dat er soms veel te laatdunkend over de competitie wordt gesproken. “Er wordt met veel intensiteit gespeeld, er komt veel tactiek en strategie bij kijken. Het is ook spectaculair. Er zijn veel jonge spelers hier. Het is een moeilijke competitie.”


Facebook Comments Box