Home Nieuws Carlo Ancelotti vol ontzag

Carlo Ancelotti vol ontzag

21
0

PSV en FC Bayern Munchen heten vrienden van elkaar te zijn. De grootmacht uit Bayern brengt bij successen in Eindhoven altijd persoonlijke felicitaties over in de persoon van Karl Heinz Rummenigge en PSV is een welkome gast in München. 

Rummenigge reageert als volgt op de loting. ‘Het is een zeer aansprekende groep. We zullen zeer geconcentreerd moeten spelen. Dat zou genoeg moeten zijn om de achtste finale te bereiken. Bayern en Atlético Madrid zijn de favorieten. Maar Rostov is een tegenstander die je serieus moet nemen.’

De huidige staf en spelersgroep reageren enthousiast op de loting tegen PSV. ‘Het is een zware groep. We zullen daarom moeten oppassen. Atlético heeft Bayern afgelopen seizoen in de Champions League uitgeschakeld. Rostov heeft mij verrast met de grote zege op Ajax. En PSV is afgelopen seizoen pas na strafschoppen uitgeschakeld door Atlético. Deze groep wordt niet eenvoudig.’, zegt Ancelotti.

‘Als je zoals wij de laatste jaren steeds de halve finale hebt gehaald, dan is het onze plicht deze groep te overleven, ook als we met Atlético een extreem zware tegenstander hebben. Van de uitwedstrijden moet we er zeker één winnen, in Rostov of in Eindhoven. In Madrid zal het ongetwijfeld zwaar worden. Dat duel met Atlético is geen revanche voor afgelopen seizoen. Dat is geweest. Nu beginnen we weer op nul’, stelt Lahm op de clubsite.

Doelman Manuel Neuer: ‘Ik kijk ernaar uit om weer twee keer tegen Atlético te mogen spelen. Dat is een voorproefje van de knock-outfase, waarvoor wij ons natuurlijk als groepswinnaar willen plaatsen. Rostov is ook zeer interessant. Ik geloof alleen dat nauwelijks iemand van ons deze ploeg kent. PSV is in elk geval niet te onderschatten. Ze hebben afgelopen seizoen Atlético bijna uitgeschakeld.’

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here