Home Nieuws Carlo Ancelotti adviseert nieuw contract voor flink spenderende Marcel Brands

Carlo Ancelotti adviseert nieuw contract voor flink spenderende Marcel Brands

840
0

Marcel Brands spendeerde afgelopen jaren naar hartelust vele miljoenen Britse Ponden aan nieuwe spelers en werkgever Everton is daar zeer over te spreken.

De overgenomen club heeft een rijke eigenaar en niets is teveel voor de club uit Liverpool, die de top in Engeland wenst aan te vallen. Brands staat er goed op bij Everton en is Director of Football. De Brabander zette eerder PSV naar zijn hand en maakte in 2018 de overstap van PSV naar Everton.


De directeur tekende destijds een driejarig contract op Goodison Park. Deze verbintenis loopt aan het einde van dit seizoen dus af, maar de gesprekken over een nieuw contract zijn in volle gang. De Liverpool Echo meldt dat onder meer op voorspraak van trainer Ancelotti de onderhandelingen zich inmiddels in de afrondende fase begeven.

De Italiaan is razend enthousiast over Brands. ‘Er wordt aan een nieuw contract gewerkt, maar volgens mij zijn er geen twijfels en gaat hij bijtekenen. Ik heb een goede relatie met hem en zou heel gelukkig zijn als hij een nieuw contract tekent.’

Everton wil vooruit in de Premier League en een nieuw contract voor Brands zou volgens Ancelotti een volgende stap in de goede richting zijn. ‘Het is belangrijk om stabiliteit binnen een club te hebben. Het zou goed zijn als Marcel zou blijven, om onze selectie verder te verbeteren. We hebben daar binnen de club allemaal dezelfde ideeën over, dus ik denk dat hij snel een nieuw contract zal gaan tekenen’, aldus Ancelotti over Marcel Brands.

Onder het bewind van Marcel Brands gaf de tweede club uit Liverpool sinds de komst van Brands al meer dan 300 miljoen Pond uit de transfermarkt. De recordaankoop, Richardlison kostte 40 miljoen Pond en was tevens de eerste aankoop van de succesmanager. Ook in Zuid-Europa valt de naam van Brands vaak als het gaat over een toekomst als technisch directeur bij de grotere Europese voetbalclubs.


Facebook Comments