Home Nieuws Cambuur uit onvrede richting PSV over niet tijdig afmelden wedstrijd tegen Jong...

Cambuur uit onvrede richting PSV over niet tijdig afmelden wedstrijd tegen Jong PSV

862
0

PSV ligt in de clinch met de KNVB inzake Corona maar Cambuur heeft weer irritatie richting PSV over het niet tijdig afmelden van de onderlinge wedstrijd.

SC Cambuur-trainer Henk de Jong is niet te spreken over de communicatie vanuit Eindhoven. De wedstrijd tussen Jong PSV en Cambuur kan geen doorgang vinden maandagavond. Dit heeft te maken met het grote aantal coronabesmettingen in en om De Herdgang.


Ook aantal PSV-beloften moesten zondag noodgedwongen aansluiten bij de  A-selectie van PSV. “Dat snap ik maar al te goed. Dat kan ons ook overkomen”, zegt trainer De Jong tegenover Omrop Fryslân.

“Maar ik wil alle clubs oproepen om dan meteen even een telefoontje te doen naar de tegenstander, zodat die ook op de hoogte is.”

De Jong en Cambuur kregen maandagochtend pas te horen dat de wedstrijd niet door zou gaan waar de gehele selectie toen al op het punt stond van vertrekken.

“Daar baal ik van. Ik baal ervan dat PSV ons niet heeft gemeld dat ze de wedstrijd willen uitstellen. Wees op z’n minst zo fatsoenlijk om ons even te bellen.”


Facebook Comments