Cagliari verliest met Pereiro van Napoli zonder Lozano

803
0

Gaston Pereiro wist dit weekend zijn basisdebuut te maken bij zijn nieuwe werkgever Cagliari.

De club uit Sardinië mocht thuis aantreden tegen Napoli. De gevallen topclub uit Napels speelt al weken ondermaats en heeft de bovenste plaatsen in de Serie A al lang niet meer in het vizier.

Gastón Pereiro had sinds zijn komst voor het eerst een basisplaats bij Cagliari. Tien minuten voor rust was de van PSV overgenomen Uruguayaan dicht bij de 1-0, maar met rechts schoot de aanvaller ruim naast. Een andere ex-PSV’er zorgde in de 66ste minuut voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Dries Mertens schoot fraai via de binnenkant van de paal raak. Hirving Lozan was opnieuw geen basisspeler bij Napilo, dat wel de drie punten mee wist te nemen.