Home Nieuws BVB richt pijlen op Eindhoven: Ook Noni Madueke geldt als belangrijk transfertarget...

BVB richt pijlen op Eindhoven: Ook Noni Madueke geldt als belangrijk transfertarget voor Dortmund

704
0

De afstand tussen Eindhoven en Dortmund is nog geen 200 kilometer maar de Duitse stad in het Ruhrgebied zou volgend seizoen zomaar eens de nieuwe woonplaats van Donyell Malen en Noni Madueke kunnen zijn.

Borussia Dortmund richt overduidelijk de pijlen op Eindhoven met de serieuze interesse in Donyell Malen en Noni Madueke. Dortmund heeft veel geld te besteden en wenst de selectie snel op orde te krijgen. PSV lijkt zich in ieder geval te kunnen gaan opmaken voor het vertrek van Donyell Malen. Of er ook een transfer van Madueke naar Dortmund zal plaatsvinden blijft nog even afwachten mar feit dat de club uit Dortmund ook serieuze interesse heeft in Madueke, zo melden meerdere bronnen.


Nu de transfer van Jadon Sancho naar Manchester United nagenoeg rond is, heeft Borussia Dortmund de gesprekken met zaakwaarnemer Mino Raiola geopend over de mogelijke komst van Donyell Malen. Dat meldt de Italiaanse transfergoeroe Fabrizio Romano via Twitter.

Malen wordt al langere tijd gelinkt aan de Duitse topclub, maar Borusia Dortmund lijkt nu ook daadwerkelijk door te willen pakken. Ze willen mogelijke concurrentie vanuit de Premier League voor zijn en snel zaken doen met PSV. Ook Liverpool wordt genoemd voor Malen. De Italiaan Fabrizio Romano wist te melden dat Liverpool zeer nadrukkelijk geïnteresseerd is in Malen en zich mogelijk ook snel zal melden bij PSV. Het Duitse Sky koppelt dezer dagen een transfersom van 40 miljoen euro aan Malen.


Facebook Comments Box