Home Nieuws Burnley en Vincent Kompany melden zich bij PSV voor Bakayoko, PSV is...

Burnley en Vincent Kompany melden zich bij PSV voor Bakayoko, PSV is resoluut

5425
0

Langzamerhand verschuiven de panelen van het transferwindow richting de Premier League. Nu de laatste weken van augustus naderen, lijken de Premier League-clubs in actie te gaan komen.

Zo werden afgelopen week de Engelse club West Ham United en Arsenal aan concrete interesse en aan een transfer van Johan Bakayoko gekoppeld. Daar blijft het echter niet bij want nu is ook het net naar de Premier League gepromoveerde Burnley concreet geïnteresseerd in de komst van Johan Bakayoko.

PSV is inmiddels op de hoogte van de meer dan serieuze interesse vanuit Burnley maar weigert echter om mee te werken aan een vertrek van de inmiddels gewilde aanvaller. Vrijdag kwam de Italiaanse transferjournalist en specialist Fabrizio Romano met het bericht dat Burnley zich had gemeld bij PSV voor Bakayoko.

Dat bericht blijkt juist te zijn, meldt Voetbal International. PSV communiceert zeer open en helder met Earnie Stewart aan het roer en de technische baas heeft de achterban via weekblad Voetbal International laten weten dat Burnley zich inderdaad heeft gemeld in Eindhoven om Bakayoko over te nemen. Bakayoko is deze zomer niet te koop en de speler heeft eveneens geen interesse naar een andere club getransfereerd te worden.

De Premier League-club heeft nog geen officieel bod uitgebracht op de twintigjarige Bakayoko maar is wel dusdanig serieus geïnteresseerd in de aanvaller, dat een fors miljoenenbod tot de mogelijkheden kan behoren komende dagen. De transferzomer van Johan Bakayoko heet eigenlijk een rustige zomer te zijn omdat er geen plannen bestaan om te vertrekken maar tegelijkertijd melden zich tal van clubs bij PSV voor de aanvaller.

Paris Saint-Germain inmiddels meermaals maar ook Napoli is in de markt voor de aanvaller mocht Lozano zijn vertrekwens concretiseren. Daarnaast zijn nu West Ham United, Arsenal en Burnley concreet geïnteresseerd in de snelle Belg.


Vorig artikelPSV in onderhandeling met Bologna, Jerdy Schouten wil ‘dol- en dolgraag’ naar PSV
Volgend artikelRealistisch of niet realistisch maar de doelstelling is meer dan duidelijk: Verzorgd voetbal en de landstitel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in