Home Nieuws Burgemeester Femke Halsema belt met Eran Zahavi: ‘Namens de stad heb ik...

Burgemeester Femke Halsema belt met Eran Zahavi: ‘Namens de stad heb ik mijn medeleven geuit’

254
0

Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam heeft contact opgenomen met Eran Zahavi.

De gruwelijke gebeurtenissen van afgelopen zondagmiddag grepen ook Halsema aan. De burgemeester spreekt op Instagram van een brute en gruwelijke overval.


‘Ik heb vanavond gebeld met de familie Zahavi’, schrijft op Instragram. ‘Onze stad moet juist een veilig en fijn thuis zijn voor internationals als Eran en mevrouw Zahavi en kinderen. Het is gruwelijk als criminelen hen hiervan beroven. Politie en justitie doen vol op onderzoek. Namens de stad heb ik mijn medeleven geuit.’

Zahavi heeft inmiddels zijn waardering uitgesproken voor de vele steunbetuigingen vanuit het hele land. De spits heeft besloten bij PSV te blijven.


Facebook Comments