Home Nieuws Veel Bundesliga spelers willen onder Roger Schmidt spelen; ook Phillipp Mwene naar...

Veel Bundesliga spelers willen onder Roger Schmidt spelen; ook Phillipp Mwene naar PSV

7697
0

PSV heeft opnieuw toegeslagen in de Duitse Bundesliga want de club gaat verdediger Phillipp Mwene van Mainz naar Eindhoven transfereren.

De nakende transfer is nog niet geheel rond maar diverse media melden de komst van de Bundesliga verdediger. Zo kunnen we concluderen dat er opnieuw een speler uit de befaamde Duitse en/of Oostenrijkse hoogste divisie de stap naar PSV en Roger Schmidt wenst te maken.


Het contingent spelers uit de Duitse en Oostenrijkse Liga’s wordt zo groter en groter. Roger Schmidt staat nu eenmaal hoog aangeschreven in de hoogste Liga’s in Duitsland en Oostenrijk en PSV weet daar prima van te profiteren.

Roger Schmidt en John de Jong zetten zichzelf ook min of meer verder onder druk met de komst van de Mainz verdediger naar Eindhoven want het betreft wederom een speler uit het netwerk van Roger Schmidt. De wil van Schmidt is inmiddels verworden tot wet in Eindhoven en John de Jong lijkt steevast achter de fanfare aan te lopen door steeds te verkondigen dat betreffende speler al jaren gevolgd wordt door de club. Wel is het zo dat de speler in kwestie transfervrij is en er feitelijk weinig ‘fout’ kan gaan gezien het geringe kostenplaatje.

De Oostenrijker was mondeling akkoord met zijn werkgever Mainz om het aflopende contract te verlengen maar pleegde min of meer ‘contractbreuk’ door toch nog af te zien van de aanbieding en voor PSV te kiezen.

De verdediger kan zowel als rechtsback en als linksback uit de voeten en komt dus transfervrij over van 1.FSV Mainz 05. Alleen een aantal formaliteiten moeten nog afgerond worden. Mwene zal waarschijnlijk in de loop van volgende week gepresenteerd kunnen worden. De Oostenrijker geldt niet meteen als versterking voor de basisformatie van Roger Schmidt.


Facebook Comments