Home Nieuws Bundesliga: Bruma maakt debuut voor Schalke en carrière Luckassen in het slop

Bundesliga: Bruma maakt debuut voor Schalke en carrière Luckassen in het slop

13
0

De twee ex PSV’ers Jeffrey Bruma en Derrick Luckassen zijn beiden tot op heden nog niet heel succesvol geweest in de Bundesliga.

Jeffrey Bruma maakte wel inmiddels zijn debuut bij Schalke, na een weinig succesvolle periode bij Wolfsburg. Bruma deed de gehele wedstrijd mee en kreeg kort voor rust een gele kaart. Bruma kwam onlangs over van Wolfsburg, waar hij maar weinig speelde.

Schalke leidde halverwege met 1-0 door een doelpunt van de Turk Ahmed Kutucu. Na de pauze scoorde de Senegalees Salif Sané twee keer en ook Mark Uth trof doel. De treffer van Düsseldorf kwam op naam van Rouwen Hennings.

Voor Derrick Luckassen zijn de perspectieven minder dan voor Jeffrey Bruma. Afgelopen augustus liet de talentvolle verdediger zich verhuren aan Hertha BSC en daar zit het fysiek tegen voor hem. Luckassen ligt er nog een maand uit, bevestigde zijn zaakwaarnemer José Fortez Rodriguez gisteren.

Hij hoopt daarna snel zijn rentree te kunnen maken. Of en hoe dat gaat lukken, is nog de vraag. Ook in Berlijn hoorde de gehuurde PSV’er dit seizoen niet zonder meer bij de eerste elf. In totaal kwam Luckassen in de huidige voetbaljaargang maar vier duels in actie in de Bundesliga en speelde hij iets meer dan vier uur in wedstrijdverband. Ook in Duitsland lijkt de carriere van Luckassen nog niet van de grond te komen.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here