Home Nieuws Buitenlandse clubs bieden op Isaac Babadi: ‘PSV boekt lichte vooruitgang en biedt...

Buitenlandse clubs bieden op Isaac Babadi: ‘PSV boekt lichte vooruitgang en biedt contract tot 2028”

5934
0

De toekomst van Isaac Babadi bij PSV. Het gaat moeizaam kunnen we wel concluderen. PSV is in onderhandeling met het management van de tiener maar rond is het nog niet.

De status van de jonge topvoetballer is flink gestegen afgelopen weken en tegelijkertijd bestaat de intentie om bij PSV te blijven, kan er als conclusie worden getrokken. Maar blijft de jonge topvoetballer daadwerkelijk bij PSV of komt er een kink in de kabel? Feit is dat de onderhandelingen moeizaam gaan tussen PSV en het in Duitsland gevestigde management.

Ondertussen is de status dat er ‘lichte vooruitgang’ vooruitgang wordt geboekt in de gesprekken met Isaac Babadi over een contractverlenging. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV wil de pas achttienjarige middenvelder in een nieuw contract vastleggen tot de zomer van 2028. Het huidige contract van Babadi loopt door tot volgend jaar zomer. Babadi is formeel nog speler van Jong PSV.

Buitenlandse belangstelling is er volop maar PSV ziet veel toekomst in het talent en wil hem niet laten gaan. ‘PSV heeft inmiddels een contract tot medio 2028 aangeboden, met een salaris dat de club passend vindt’, schrijft het Eindhovens Dagblad. Naar verluidt bieden de buitenlandse clubs concreet op de aanvallende middenvelder en worden er zelfs concrete voorstellen gedaan met forse salarissen.

Het management van Babadi lijkt die biedingen dan ook te gebruiken in de onderhandelingen met PSV om er meer uit te kunnen halen. Clubs als Stade Rennes, Eintracht Frankfurt en Brentford zijn concreet voor de middenvelder en bieden PSV bedragen van rond één miljoen euro om het toptalent nog deze zomer over te nemen. Kortom, de situatie is nog niet nijpend voor PSV maar het is duidelijk dat er nog geen witte rook is.

Babadi heeft overigens wel de intentie om PSV te blijven en voelt het vertrouwen van Bosz, die in hem een potentiële basisspeler ziet. ‘In de gesprekken met het management van PSV is wel vooruitgang geboekt, maar er staan dus nog geen handtekeningen.’


Vorig artikelRuud Gullit hoopt op komst Jarrad Branthwaite
Volgend artikelDe situatie én het verhaal van Jermaine Lens, die recent 110 kilo woog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in