Home Nieuws Bruma staat voor transfer naar Schalke; Salcido tekent bij Tiburones

Bruma staat voor transfer naar Schalke; Salcido tekent bij Tiburones

28
0

Carlos Salcido, onlangs benoemd als PSV ambassadeur, gaat toch nog door met voetballen. Een andere oud PSV verdediger, Jeffrey Bruma, lijkt op weg naar Schalke ’04.

De verdediger speelt de rest van het seizoen Tiburones Rojos de Veracruz. De club staat momenteel voorlaatste in de hoogste Mexicaanse competitie en geldt naar alle waarschijnlijkheid als zijn laatste club als voetballer op het hoogste niveau. Salcido leverde in december zijn contract bij het Mexicaanse Chivas uit onvrede in.

Jeffrey Bruma is ondertussen in gesprek met de club uit Gelsenkirchen over een tijdelijke transfer. Bruma komt bij zijn huidige club VfL Wolfsburg niet aan spelen toe en staat open voor een nieuwe uitdaging. Meerdere clubs hebben interesse in hem maar Schalke is de meest concrete partij.

In Wolfsburg was hij lang basisspeler, maar kwam Bruma na een blessureperiode niet meer in de plannen van Volkswagen club voor. Bruma staat open voor een overstap en bevestigt vanuit Duitsland in gesprek te zijn met de volksclub uit Gelsenkirchen. Wel laat hij weten dat de zaak nog niet rond is.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here