Home Nieuws Bruma opnieuw in verband gebracht met Galatasaray

Bruma opnieuw in verband gebracht met Galatasaray

1625
0

PSV en de Portugees Bruma zullen totdat er succesvolle momenten tussen club en speler ontstaan in onrust leven wat de toekomst van de buitenspeler aangaat.

De achterban van de club is nog niet te spreken over de prestaties van de Portugese international. Maar gelukkig kijken Bruma en zijn zakelijk gevolg ook in de spreekwoordelijke spiegel en weten zij dat er prestaties worden verwacht in Eindhoven komende maanden.


Blijft Bruma wel bij PSV of worden de geruchten rond een vertrek waarheid? Bruma wordt namelijk opnieuw in verband gebracht met een transfer naar Turkije, maar zijn zaakwaarnemer weet van niets.

Bruma zou opnieuw op het lijstje staan van Galatasaray. De club uit Istanbul, momenteel financieel niet in een al te sterke positie, wil hem naar verluidt huren en niet kopen van PSV, zo klinkt het.

Turkse media melden maandag dat Galatasaray interesse heeft in Bruma. ‘Het is maar een gerucht’, zegt zaakwaarnemer Catio Baldé tegen het Eindhovens Dagblad. Het is niet voor het eerst dat Bruma gelinkt wordt aan een Turkse transfer. Tijdens de winterse transferperiode waren die geruchten er ook al. Bruma lijkt er nog altijd goed op te staan in de stad aan de Bosporus, waar hij in een ander spelsysteem dan PSV tot op heden hanteerde, redelijk succesvol is geweest.


Facebook Comments Box