Home Nieuws Bruma medisch goedgekeurd, transfer afgerond en presentatie aanstaande

Bruma medisch goedgekeurd, transfer afgerond en presentatie aanstaande

52
0

De meest recente aanwinst Bruma zal vrijdag worden gepresenteerd als nieuwe PSV speler.

Hij is gisteren medisch goedgekeurd en de presentatie volgt vandaag. De miljoenendeal kreeg eerder deze week in Lissabon al gestalte, toen Bruma zijn ja-woord aan PSV gaf. Met hem heeft PSV een extra optie voor de flanken en is er de mogelijkheid om Steven Bergwijn en/of Hirving Lozano te vervangen.


De komst van Steven Berghuis is nog steeds een serieuze optie voor PSV maar op dit moment is het onduidelijk of het tot een transfer kan komen. Feyenoord zit qua transfersom onrealistisch hoog en PSV kan daar niet aan voldoen omdat de club de waarde van Berghuis lager acht. De aanvaller wordt later dit jaar 28 en de vraag is of hij over enkele jaren nog restwaarde heeft. Is dat niet het geval, dan moet PSV de transfersom grotendeels afschrijven, meldt het Eindhovens Dagblad.

Bruma bewandelde vrijdagmorgen al de paden van de Herdgang en kon links en rechts al met de fans op de foto. De vrijdagochtend training moet Bruma nog aan zich voorbij laten gaan in verband met een ontbrekend document wat Red Bull Leipzig nog dient aan te leveren.


Facebook Comments