Home Nieuws Bruma laat vertrekwens los en wil PSV ‘terugbetalen’ voor zijn transfer: ‘Ik...

Bruma laat vertrekwens los en wil PSV ‘terugbetalen’ voor zijn transfer: ‘Ik heb besloten dat ik hier op mijn plek ben’

483
0

Armindo Bruma wil kost wat kost slagen bij PSV. De aanvaller doet in gesprek met PSV TV zijn verhaal en doet tevens uit de doeken dat PSV de club is waar hij wil blijven.

“Ik moet elke dag hard werken”, zegt Bruma in gesprek met PSV TV. “De steun van de trainer heb ik. Hij wil me graag helpen en hij weet inmiddels ook dat ik motivatie krijg van op het veld staan. Schmidt probeert mij blij te maken en positiviteit te geven. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Dat heb ik ook talloze keren laten weten.”


Bruma speelde na een rampzalig debuutseizoen – mede om persoonlijke redenen – een jaar op huurbasis bij Olympiakos. Deze zomer leek hij op weg naar de Turkse kampioen Besiktas, maar van een transfer kwam het niet. “Ik heb besloten dat ik hier op mijn plek ben”, laat hij weten.

Armindo Bruma blijkt dus erg eerzuchtig te zijn. De Portugees wist niet of nauwelijks te presteren in Eindhoven maar zijn ambitie steekt hij niet meer onder stoelen of banken. Bruma wil PSV belonen en terugbetalen voor de forse investering van 12 miljoen euro. Hoe eerzuchtig kan een mens en een profsporter zijn? Het is en blijft een bijzondere geste van de Portugees.

“Ik wilde niet verkocht of verhuurd worden, want nu voel ik me goed bij jullie. Ik wil kampioen worden met PSV, goals maken, assists geven en met plezier kunnen spelen. Zo kan ik zorgen dat jullie investering in mij zich terugbetaalt. Ik geloof dat ik op de goede weg ben.”